November 20, 2018

Comunicat de presă – Președintele PES activists România, Victor Negrescu

Acțiunile recente ale PNL contravin practicilor uzuale în mediul politic din democrațiile consolidate și reflectă incapacitatea dreptei de a provoca schimbările guvernamentale prin acțiuni în spiritul transparenței și normelor democratice.

În ciuda acestor acțiuni care aduc deservicii imaginii României, prim-ministrul s-a ocupat astăzi de ce este important pentru țară, respectându-și angajamentele din programul de guvernare, discutând cu oficialii europeni despre proiectele și măsurile guvernamentale care ajută direct românii.

Împreună cu doamna premier Viorica Dăncilă am participat astăzi la o întâlnire cu doamna Elzbieta Bienkowska, comisarul european responsabil pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri, aflată în vizită oficială la București.

Am discutat despre disponibilitatea României de a contribui activ la demersurile de consolidare a pieței unice, de îmbunătățire a competitivității industriei, precum și de stimulare a spiritului antreprenorial în Europa, inclusiv din perspectiva rolului de viitoare Președinție a Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019, în condițiile în care programul de lucru al mandatului nostru pune în prim-plan cetățeanul și coeziunea în termeni de convergență economică, socială și teritorială.

Victor Negrescu

Președinte PES activists România