July 20, 2019

Let’s Do It, România! Jandarmeria Dâmbovița răspunde prezent la Ziua Națională de Curățenie

Jandarmii dâmboviţeni vor participa sâmbătă, 15 septembrie a.c., la acţiunile de ecologizare care se vor desfăşura la nivelul judeţului Dâmboviţa, în cadrul campaniei „Ziua Naţională de Curăţenie”.

Jandarmii se vor alătura voluntarilor acestui proiect şi vor participa la curăţarea arealelor naturale din zona Mănăstirii Dealu.

Încă din anul 2010 când s-a lansat pentru prima dată această campanie de ecologizare în județul nostru, Jandarmeria a răspuns prezent, iar de atunci am devenit parteneri în fiecare an.

Crezând în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în vederea curăţării întregii tări de deşeuri într-o singură zi.

Participarea jandarmilor la această acțiune se înscrie în cadrul unui parteneriat încheiat la nivel naţional între Jandarmeria Română și Asociația Viitorul în Zori, organizatorul principal al proiectului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*