April 21, 2019

Eurodeputatul Claudia Țapardel (PSD, S&D): UE și România trebuie să se concentreze pe promovarea ofertei turistice prin intermediul platformelor online

Uniunea Europeană și România trebuie să se concentreze pe promovarea ofertei turistice prin intermediul platformelor online pentru a-și asigura o expunere cât mai mare pe piața internațională, a transmis eurodeputatul Claudia Țapardel, co-președinte al Intergrupului pentru turism din Parlamentul European, în cadrul unei conferințe dedicate turismului și transportului inteligent, un eveniment organizat de eurodeputatul Maria Grapini.
Săptămâna aceasta am avut plăcerea de a participa ca speaker la Conferința „Turism şi Transport Inteligent pentru o Dezvoltare Durabilă”, organizată de colega mea, Maria Grapini.

Alături de colegii din #PE, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai corpului diplomatic din Bruxelles, precum și ai asociațiilor europene și românești din domeniul dezvoltării regionale, am discutat despre sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă a sectoarelor de transport și turism la nivelul #UE.

În primul rând, am dorit să subliniez faptul că nu putem întreprinde nici o activitate economică sustenabilă la nivelul Uniunii Europene dacă nu punem accentul pe o dezvoltare echilibrată a sectorului de transport în toate statele membre. În acest sens, cred că este absolut necesar să investim cu precădere în regiunile europene deficitare în ceea ce privește infrastructura de transport și turism.
mai multe detalii caleaeuropeana.ro

foto wikipedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*