September 19, 2021

Exclusiv! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, vine la Târgoviște

Alt membru al Cabinetului Dăncilă vine la Târgoviște! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va fi prezent joi, 10 mai, la Târgoviște, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia, unde va participa la Conferința cu tema “Oportunități de finanțare în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2014 – 2020)”, organizat de către Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Muntenia.

La reuniune va fi prezent și liderul PSD Dâmbovița – senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al Senatului, Adrian – Ionuț Cheșnoiu – Director General al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, Parlamentului României, ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, dar și reprezentanți ai instituțiilor avizatoare – Direcția de Sănătate Publică, Agenția pentru Protecția Mediului și Direcția Sanitar – Veterinară.

De asemenea, Ministrul Agriculturii va efectua o vizită la Ferma de Capre de la Dragomireşti, va avea o întâlnire cu agricultorii din zona Titu şi va vizita Ferma de Vaci şi Fabrica de Prelucrare a lui Erbaşu de la Nucet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*