June 16, 2021

5 Primari PNL și 1 UNPR au trecut la PSD! Senatorul Adrian Țuțuianu: “Intărirea echipei PSD este o prioritate!”

Liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, consideră că întărirea echipei Partidului Social Democrat, la nivelul județului Dâmbovița, reprezintă o prioritate, după ce 6 primari (5 PNL și 1 UNPR) au trecut la PSD, fiind prezenți deja la reuniunea Comitetului Executiv Județean.

”Pentru mine, întărirea echipei Partidului Social Democrat este o prioritate. Iar lucrul acesta se face atât cu oameni crescuți în partid, cât și prin deschidere față de cei din exterior, care doresc și pot să ajute.

Primarii despre care facem vorbire au rezultate și au proiecte de viitor. Guvernul PSD, pentru că și asta e foarte important, a susținut total și fără nicio diferență, toate proiectele comunităților locale. Iar asta le-a demonstrat și lor că suntem partid serios și ne respectăm promisiunile. Eu, personal, la toate întâlnirile pe care le-am avut, fie că am mers la ministere, la Fondul de Mediu, la CNI, la ANL, peste tot am chemat lângă mine toți primarii cu proiecte la instituția respectivă, fără să mă uit că sunt de la PSD sau PNL. Pe noi ne interesează oamenii!

Cei 6 primari sunt liberalii Costin Barbu – Crângurile, Valentin Mihalache – Dărmănești, Florin Iordache – Moțăieni, Iulian Costache – Uliești, Bogdan Tița – Ulmi și primarul UNPR de la Crevedia – Florin Petre.”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – Președintele PSD Dâmbovița, Vicepreședinte PSD Regiunea Sud Muntenia și Vicepreședinte al Senatului.

În noul context politic, PNL Dâmbovița a rămas (doar) cu 14 primari, unii dintre ei, tot cu dor de ducă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*