June 16, 2021

Proiectele tinerilor, în atenția administrației municipale din Moreni

Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, a fost gazda unei delegaţii de tineri de la Colegiul Naţional ,,I. L. Caragiale” din localitate în cadrul activităţilor proiectului ,,Leaders Explore pentru liceeni”, parte a programului naţional derulat de OMV-Petrom în domeniul dezvoltării abilităţilor de leadership.
Liceenii morenari au prezentat trei proiecte pentru care au solicitat sprijinul municipalităţii locale în implementarea lor: realizarea unui centru de colectare a hârtiei, organizarea unui maraton caritabil de biciclete şi reabilitarea Clubului Flacăra.
,,Vă asigur de tot sprijinul meu şi al aparatului de specialitate în gândirea şi punerea în practică a propunerilor cu care aţi venit. Dacă pentru primele două proiecte expuse lucrurile sunt mai uşor de rezolvat (drept pentru care mă puteţi contacta oricând în etapele de realizare a acestora în sensul acordării ajutorului de care aveţi nevoie), pentru reabilitarea Clubului Flacăra pot să vă spun că se lucrează la un proiect amplu cu finanţare europeană în valoare de 3 – 4 milioane de euro în vederea realizării unui Centru Cultural modern”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*