June 16, 2021

Delegații OFSD Giurgiu și OFSD București, schimb de experiență cu OFSD Dâmbovița, la Târgoviște

O delegație a OFSD Giurgiu și OFSD București s-a aflat în vizită la Târgoviște pentru un schimb de experiență cu OFSD Dâmbovița, la invitația deputatului PSD, Carmen Holban

Întâlnirea de astăzi este rampa de lansare către alte întâlniri pe care le vom organiza în perioada următoare. Vrem să avem un schimb de experienţă. Vrem să ştim ce se întâmplă în celelalte organizaţii municipale din ţară. Vrem să ne informăm pentru a pune bazele unei organizaţii OFSD puternice, o organizaţie care să răspundă prompt în cadrul partidului.

Țin să transmit mulțumiri doamnelor Maria Lazar – secretar general al OFSD, Manuela Catrina – președinta organizației București, Elena Dinu – deputat PSD Giurgiu, care au însoțit delegația din Giurgiu condusă de președinta Petronela Săndulescu! De asemenea, un mesaj aparte doresc să îl îndrept domnului primar al municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, care a fost gazdă primitoare în scurtul nostru periplu prin Cetate…”, a mărturisit deputatul Carmen Holban – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Schimb de experiență organizat ieri între Organizația Femeilor Social Democrate Târgoviște și Organizația Femeilor Social Democrate Giurgiu, cu participarea doamnei Maria Lazar- Secretar General OFSD si a doamnei Manuela Catrina- Președinte Organizația Municipală OFSD Bucuresti.”, a mărturisit deputatul Oana Vlăducă – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*