September 19, 2021

Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, la Entrepreneurship Matching Event

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea, a participat, la cea de-a IV-a ediție a competiţiei de pitch-uri antreprenoriale “Entrepreneurship Matching Event”, organizată de Asociaţia Tinerilor Întreprinzatori din Mediul Virtual, alături de Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii Valahia din Târgovişte.

Cu acest prilej, Luciana Cristea le-a adresat un mesaj celor prezenţi la eveniment:

Sunt onorată să fiu prezentă, astăzi, aici, să văd atâția tineri interesați de mediul de afaceri și mă bucur că avem ocazia de a vă fi parteneri într-un proiect atât de ambițios, care a capacitat deopotrivă reprezentanți ai mediului universitar, ai studenților și ai mediului de afaceri.

De mulți ani, s-a discutat despre faptul că facultățile nu au activitatea corelată cu piața muncii. Ei bine, mă bucur să văd că Universitatea Valahia Târgoviște are posibilitatea, cu ajutorul Asociației Tinerilor Întreprinzători din Mediul Virtual, să pună în legătură studenții și masteranzii cu mediul de afaceri, să îi confrunte cu realitățile economice ale zilelor noastre, de data aceasta nu în teorie, ci în practică.

Este cel mai sigur mod de a-i pregăti pe tineri pentru provocările unei pieţe libere şi dinamice ca cea în care vor trebui să-şi croiască drum după încheierea studiilor. Iar cei care, la acel moment, vor avea proiecte în care se implică sau chiar finalizate, planuri concrete, pentru a-şi dezvolta o afacere, pot spune că sunt deja cu un pas înaintea colegilor care s-au limitat la acumularea de cunoștințe teoretice.

Vă mulţumesc tuturor celor ce v-aţi implicat în derularea acestui proiect, iar noi cei din administrația județeană ne dorim ca tinerii pe care îi ajutați acum să facă primii paşi pe calea antreprenoriatului, să fie oamenii de succes ai zilei de mâine.

Vă doresc succes tuturor și multe proiecte finalizate cu bine, care să răspundă provocărilor mediului de afaceri!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*