June 16, 2021

Liderul PMP Dâmbovița, Liliana Nițu: “Cererea de anchetare a lui Tapalagă este aberantă!”

Liviu Dragnea cere intervenţia procurorilor în cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutării ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, Liderul PSD consideră că jurnalistul Dan Tăpălagă, cel care a publicat primul informaţia despre  memorandum, ar trebui anchetat.

Întrebat, într-un interviu la RTV, dacă va sesiza cineva autorităţile în acest caz, Dragnea a răspuns: “Sesizez eu acum. Vorbim de un document confidenţial. Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. Cum a ajuns la domnul Tăpălagă? Avea acces? Să vedem, începe cineva investigație? Bineînţeles că nu.”

https://www.realitatea.net/dragnea-cere-anchetarea-jurnalistului-dan-tapalaga-

Dragnea se visează Vladimir Putin sau Xi Jinping: doreşte jurnalişti şi membri ai Opoziţiei în puşcărie. Pe logica lui Dragnea, jurnaliştii care au devoalat scandalul Watergate ar fi trebuit să ajungă în puşcărie.

Cererea de anchetare a lui Tapalagă este aberantă:

În primul rând, nu Tapalagă a scris articolul. Ceea ce arată că Daddy este supărat că Tapalagă nu a vrut să dea mâna cu el la recepţia de la Cotroceni de Ziua Europei.

În al doilea rând, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a vorbit deschis despre acest memorandum într-o audiere la Parlament.

În al treilea rând, Preşedintele României a vorbit la rândul său despre memorandum, declarându-se împotrivă.

În final, Daddy vorbeşte despre ipocrizia unora, devoalându-şi însă micimea morală – cere Opoziţiei să nu facă plângere penală împotriva lui Dăncilă pentru uzurparea de calităţi oficiale, dar solicită anchetarea celor care dezvăluie ilegalitatea comisă de Prim-ministru”, a mărturisit Liliana Nițu – Președinte PMP dambovita.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*