September 23, 2021

Conducerea Companiei ARCTIC, întâlnire cu liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu

În contextul unei investiții majore pentru economia dâmbovițeană, în Comuna Ulmi, lângă Târgoviște, conducerea Companiei ARCTIC s-a întâlnit, la Palatul Parlamentului din Capitală, cu președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu – Vicepreședintele Senatului României.

Astăzi, am primit vizita delegației companiei Arctic, condusă de directorul general Murat Buyukerk. A fost un bun prilej de a discuta despre investițiile companiei în județul Dâmbovița, despre planurile de viitor, dar și despre modul în care autoritățile locale și centrale pot sprijini investitorii.

Sunt bucuros că eforturile pe care le-am depus ani de-a rândul își arată rezultatele. În același timp, sunt încrezător că vor urma și alte investiții generatoare de locuri de muncă, de taxe și impozite la stat. Într-un cuvânt: bunăstare!

Vizita a avut loc în contextul participării delegației Arctic la evenimentul de lansare a ediţiei din 2018 a schemei de ajutor de stat instituită prin HG 807, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – președintele PSD Dâmbovița.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*