September 19, 2021

220 de milioane de euro în Dâmbovița! Investiții masive în rețele de apă și canalizare! Vezi lista cu 51 de localități

Investiții masive în județul Dâmbovița în rețele de apă și canalizare în valoare de peste 220 de milioane de euro !

”CEL MAI MARE PROIECT pe fonduri europene la nivelul județului Dâmbovița: peste 222 MILIOANE EURO (!!!) pentru rețele de apă și canalizare în 51 DE LOCALITĂȚI!

În urmă cu câteva zile a fost semnat contractul de asistență tehnică aferent Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița, derulat prin POIM. Astăzi, la sediul Consiliului Județean, a avut loc o prezentare, atât a contractului, cât și a proiectului mare.

Pe subiect, am avut o intervenție destul de aplicată, care sper să fi fost bine înțeleasă de către toți cei prezenți: consultant, conducerea Companiei de Apă, UIP, primari.

Avem în fața noastră, repet, CEL MAI MARE PROIECT la nivelul județului. După cum vedeți în imaginile de mai jos, sunt 51 de localități din județ care vor beneficia de investiții în rețele de apă și canalizare.

Avem experiența proiectului similar de extindere a infrastructurii de apă și apă uzată pe care l-am derulat prin POS Mediu. O experiență cu multe, prea multe neajunsuri, dificultăți. Și un mesaj puternic pe care îl transmit este că nu mai vreau să repetăm greșelile de atunci: corecții financiare pe modul în care au fost făcute achizițiile publice (în anii 2009 – 2010), soluțiile tehnice adoptate, unele inadecvate, unele lucrări de proastă calitate etc. Acum avem și timp mai puțin de implementare, și mai multe localități, dar și o valoare aproape dublă a finanțării. TREBUIE SĂ FIM FOARTE ATENȚI ȘI SERIOȘI!

Este o provocare pentru noi toți. Și, din partea mea, puteți să fiți siguri că nu voi obosi în a urmări zi de zi, pas cu pas fiecare acțiune.”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțianu – Președinte PSD Dâmbovița.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*