August 4, 2021

Deputatul PSD, Carmen Holban, Declarație Politică: “Klaus Iohannis și Ludovic Orban acționează cu iresponsabilitate!”

Asistăm cu toţii la un atac furibund al preşedintelui Klaus Iohannis şi al opoziţiei reprezentate de liderul PNL Ludovic Orban la adresa statului de drept şi a democraţiei în România. În timp ce Johannis cere demisia premierului Viorică Dăncilă, pentru a împiedica implementarea Programului de Guvernare şi modificarea Legilor Justiţiei în vederea consolidării drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului, Ludovic Orban depune plângeri penale neîntemeiate tot împotriva premierului. În plus, pentru a distrage atenţia opiniei publice de la incapacitatea opoziţiei de a formula proiecte şi programe sustenabile, atacul este îndreptat şi împotriva liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, inițiatorul unui Program de Guvernare cu efecte beneficie vizibile în societatea românească. Așa cum arată, astăzi, desfășurarea evenimentelor este clar pentru toată lumea că ținta principală a atacului este liderul PSD, Liviu Dragnea.

Îmi exprim totala susţinere pentru premierul Viorică Dăncilă, dar şi pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, victime ale războiului pe care statul paralel îl duce pentru păstrarea influenţei asupra justiţiei şi asupra destinului oamenilor nevinovaţi din această ţară. Statul paralel sacrifică bunăstarea românilor pentru interesele pesonale ale unei pături restrânse de cetăţeni cu influenţă în zona justiţiei şi a serviciilor. Atacul asupra celor doi lideri social democraţi este o încercare de a împiedica reformarea justiţiei înspre respectarea cu adevărat a drepturilor individuale şi a prezumţiei de nevinovăţie.

Atât Klaus Iohannis, cât şi Ludovic Orban, acţionează cu iresponsabilitate şi riscă, prin acţiunile lor, compromiterea României în plan extern, ceea ce ar putea duce la consecinte deosebit de grave pentru tara noastră ca membră a Uniunii Europene.

Ca parlamemtar îmi doresc ca aceste acţiuni să înceteze înainte că efectele lor negative să devină ireversibile.

În anul Centenarului, consider că trebuie să luptăm cu toţii pentru democraţie, libertate individuală şi bunăstare economică şi nu împotriva acestor valori!

Deputatul PSD, Carmen Holban

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*