August 4, 2021

Liderul PES Activists Dâmbovița, Ciprian Amuza, invitat de onoare la Forumul Tinerilor Aleși Locali

Forumul Tinerilor Aleși Locali dorește să reunească aleșii locali sub 40 de ani, pentru a împărtăși idei, nevoi, probleme și oportunități de dezvoltare a comunităților pe care le reprezintă.
Credem că noi, tinerii aleși locali, avem o mare oportunitate, aceea de a modela viitorul comunităților pe care le reprezentăm, dar de asemenea avem și responsabilitatea de a face acest lucru într-un mod durabil, oferind generațiilor viitoare instrumentele necesare pentru a-si determina propriul viitor. Considerăm că avem nevoie de o rețea a tinerilor aleși din România care să consolideze rolul acestora în administrația publică prin conectarea tinerilor aleși locali între ei, oferindu-le oportunități de dezvoltare, schimburi de idei și interacțiune politică.
În cadrul Forumului va avea loc și constituirea Asociației Națională a Tinerilor Aleși Locali ( ANTAL ), o platformă de dezbateri cross partide, cu aleșii locali care cred într-o abordare europeană și o dezvoltare durabilă, prin crearea de proiecte pentru mai multe comunități si pentru mai multe generații.
Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului si pentru a nu depăsi capacitatea săli unde se va desfășura forumul, accesul în cadrul evenimentului va fi condiționat de completarea formularului de înscriere la următorul link:
http://www.formulareonline.ro/form.php?id=16790
PES Activists Dâmbovița va fi reprezentată la Forumul Aleșilor Locali de către președintele Ciprian Amuza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*