August 4, 2021

Localități în sărbătoare! Liderii PSD și CJD, în mijlocul dâmbovițenilor

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat, la manifestările prilejuite de zilele mai multor comune dâmbovițene. La evenimente au mai participat vicepreședintele Consiliului Județean, Alin Manole, administratorul public, Ionuț Săvoiu, vicepreședintele Senatului, Adrian Țuțuianu dar și parlamentarii dâmbovițeni, Claudia Gilia, Carmen Holban și Titus Corlățean, consilieri județeni și directorii mai multor instituții dâmbovițene.

Prima oprire a fost la Dragodana, unde locuitorii au sărbătorit cea de-a treia ediție a ”Zilelor Comunei”, alături de autorități și artiștii care au urcat pe scenă. Cu acest prilej, micuții din localitate au fost premiați cu biciclete de către directorul școlii Boboci.

La Dragodana, autoritățile locale au ales duminica dinaintea Sfinților Constantin și Elena, pentru a sărbători nunta de aur și de argint a 70 de cupluri longevive din comună, prin intermediul unei slujbe religioase și a unei mese festive.

Delegația și-a continuat periplul prin județ cu o oprire la Cojasca, unde a fost inaugurat un teren de fotbal, amenajat pentru copiii din satul Iazu. Autoritățile au fost invitate să participe apoi la manifestările artistice dedicate zilelor comunei.

Ultima oprire a avut loc la Corbii Mari, unde sătenii se adunaseră cu mic, cu mare, pentru a participa la evenimentele organizate de autoritățile locale, cu prilejul Zilelor Comunei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*