August 4, 2021

Comunicat APRPE Dâmbovița! Vasile Moise este în continuare președintele Asociației Partidei Romilor Pro Europa

Cu referire la informaţiile din presa locală, care publică din surse după ureche, vă informăm că dl Moise Vasile, este în continuare preşedintele Asociaţiei Partida Romilor Dâmboviţa şi coordonator Centrul Regional Sud Muntenia al APRPE.

Prin urmare, nu numai că infirmăm informaţiile precum că dl Moise a fost demis, ci, mai mult decât atât, vă transmitem şi modul de operare al domnului Tudorică Răducanu, care nu ştie să joace onest şi colegial şi nu respectă deciziile de la centru, iar pentru a ocupa scaunul domnului Moise, încearcă să instige reprezentanţii romi din judeţ şi municipiul Târgovişte împotriva preşedintelui.

De asemenea, dl Tudorică trimite o echipă în judeţ, formată din persoane fără nici o calitate în asociaţie, care transmite informaţii eronate şi promite ajutor liderilor de organizaţii, în numele dumnealui, cu scopul de a-l susţine la alegerile ce vor avea loc după reorganizarea asociaţiei, pentru că altfel este conştient de poziţia de pierzător.

Sperăm ca pe viitor, presa să se informeze aşa cum cere statutul de jurnalist (minim trei surse) înainte de a mai publica informaţii eronate.
Se va organiza o conferinţă de presă, în cadrul căreia, se va lămuri această situaţie.

Președinte APRPE DB,
Moise Vasile