August 4, 2021

Primarul Orașului Fieni, Iulian Tătulescu, NU pleacă din PSD: “Am fost ales în această echipă și vom continua împreună!”

Observ că intoxicările în spațiul public sunt la modă și le creează unora impresia că vor avea ceva de câștigat în felul acesta.

În acest context, vreau să afirm răspicat că sunt și voi rămâne primar al Partidului Social Democrat. Și nu doar „pe hârtie”, ci implicat și susținător al acestui partid, al aleșilor săi, al politicilor sale publice. Am fost ales în această echipă și vom continua împreună.

Este și o probă de caracter. Cu susținerea Partidului Social Democrat (Consiliul Local Fieni, Consiliul Județean Dâmbovița, Guvernul României), am reușit să așezăm lucrurile în direcția corectă pentru dezvoltarea orașului în următorii ani. Avem de implementat cele mai ambițioase proiecte din istoria Fieni-ului, investiții pentru care ne-am luptat împreună: primar PSD, aleși locali și județeni PSD, parlamentari PSD. Ca atare, viitorul ne va găsi tot în această echipă.

Cât despre manipulări și alte gesturi, e treaba celor care le provoacă să-și explice de ce o fac. Poate din disperare, deznădejde, lipsa oricărei idei de viitor…

Eu rămân în continuare al dumneavoastră,
Primar PSD, Iulian Tătulescu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*