August 4, 2021

Comunicat DGASPC Dâmbovița! 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului – 1 iunie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC) organizează manifestări dedicate copiilor care beneficiază de măsură de protecție specială.

Programul a debutat marți, 29 mai 2018, la Casa Tineretului din Târgoviște, cu un spectacol caritabil, oferit copiilor cu măsură de protecție specială, de către Trupa “Ceata lui Zâmbilici”.

La eveniment, alături de copii, au fost prezenți președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Daniel Comănescu, vicepreședinte Consiliul Județean Dâmbovița-Luciana Cristea, secretar județ- Ivan Vasile Ivanoff, director general DGASPC Dâmbovița- Cristiana Bucur, directori generali adjuncți DGASPC Dâmbovița – Doinița Dinu și Iamandi Katalin, reprezentanți ai presei locale și angajați ai DGASPC Dâmbovița.

Trupa “Ceata lui Zâmbilici” a oferit un cadou deosebit copiilor prezenți la eveniment, printr-un spectacol de teatru şi muzică, jocuri, întâlniri inedite cu personajele preferate şi multe alte surprize.

Sala de spectacole a fost pusă la dispoziție gratuit de către conducerea Casei Tineretului din Târgoviște, iar pe scenă, alături de Trupa “Ceata lui Zâmbilici” au urcat și Alberta Moșneguțu (Lorelai) și copii de la Clubul Victorioșilor, care au susținut un program de cântece și dansuri.

Copiii prezenți în sală, cu vârste între 3 și 14 ani, au primit și cadouri surpriză din partea DGASPC Dâmbovița, cu sprijinul doamnei deputat- Oana Vlăducă, a Asociaței Județene a Asistenților Sociali Profesioniști Dâmbovița și din partea Albertei Moșneguțu (Lorelai).

De asemenea, în toate centrele subordonate DGASPC Dâmbovița, copiii sărbătoresc Ziua Internaţională a Copilului participând la jocuri, concursuri, mese festive și primesc cadouri cu sprijinul sponsorilor.

La mulți ani tuturor copiilor!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*