September 19, 2021

Partidul Socialiștilor Europeni îl felicită pe Pedro Sanchez, noul premier spaniol: Se va îndepărta de la politicile de austeritate din ultimii ani în țara sa

Partidul Socialiștilor Europeni salută faptul că liderul formaţiunii politice Partidul Socialist, Pedro Sanchez, în vârstă de 46 de ani, a devenit vineri noul premier al Spaniei, după ce Mariano Rajoy a fost demis în urma unei moţiuni de cenzură.

„Așteptăm cu nerăbdare ca guvernul său să formeze o alternativă credibilă la un guvern conservator alungat de corupție”, se arată într-un comunicat al PES .

„Salutăm călduros alegerea lui Pedro Sánchez, un pro-european progresist și onest, pentru a conduce următorul guvern al Spaniei. Se va îndepărta de la politicile de austeritate din ultimii ani în țara sa și suntem convinși că, alături de familia noastră politică, el va contribui la eliminarea austerității la nivel european. Aș dori să-l felicit personal pe Pedro. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu el și să îl primesc la Bruxelles”, a transmis președintele PES, Serghei Stanișev.

sursa caleaeuropeana.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*