July 31, 2021

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, la 2 ani de la alegerile locale: “Aleșii PSD au demonstrat ca luptă pentru binele oamenilor!”

Au trecut 2 ani de la alegerile locale din 5 iunie 2016. 2 ani în care aleşii PSD au demonstrat că luptă pentru binele oamenilor, că sunt preocupaţi de soarta comunităţilor pe care le conduc. Dovadă stau obiectivele economice, sociale, culturale şi de învăţământ care s-au inaugurat în tot acest timp pe întreg teritoriul judeţului. Nu mai punem la socoteală proiectele aflate în derulare.
Acum 2 ani, echipa PSD Dâmboviţa, condusa de preşedintele Adrian Tutuianu, bătea judeţul în lung şi în lat pentru a explica cetăţenilor care sunt atuurile social-democraţiei, care sunt obiectivele propuse, proiectele de viitor. Acum 2 ani, candidaţii noştri pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni au ieşit victorioşi.
Îi felicit pe toţi aleşii locali ai Partidului Social Democrat – primari, consilieri locali şi judeţeni, pentru faptul că, în cei 2 ani care au trecut, au demonstrat că sunt într-adevăr în slujba cetăţeanului, că nu au uitat ceea ce au promis atunci!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*