July 31, 2021

Cupa Centenarului Karate Shito Ryu, la Sala de Sport din Dragomirești – Dâmbovița

KORYO KARATE CLUB – ,,Cupa Centenarului Karate Shito Ryu” – un eveniment sportiv ,,unic” prin faptul că se organizează o dată la …100 de ani!!!!

Asociația Club Sportiv Koryo Dragomirești a reușit în premieră obținerea unei finanțări din fonduri nerambursabile oferite de către Consiliul Județean Dâmbovița, pentru proiectul ,,Cupa Centenarului Karate Shito Ryu”

Un parteneriat de succes – un eveniment sportiv de succes ar putea fi caracterizat în câteva cuvinte ceea ce s-a petrecut în Sala de Sport Dragomirești, duminica 10.06.2018

Din partea FRK a participat Shihan Vasile Manea, care a înmânat câte o plachetă ing. dr. Daniel Nicolae Comanescu-Președintele Consiliului Județean Dâmbovița și ec. Dragoș Vlădulescu – Primarul comunei Dragomirești pentru implicarea în organizarea competiției sportive.

Au luat startul 58 de sportivi de la cluburile dâmbovițene Hiwako Târgoviște, Yama Sport Club Târgoviște și Koryo Dragomirești.

Organizatorul competiției Viorel Marinoiu, președintele și antrenorul ACS Koryo, mulțumește tuturor celor implicați în reușita evenimentului, echipei de proiect, și în mod special Consiliului Județean Dâmbovița pentru acordarea finanțării nerambursabile care a făcut posibilă Cupa Centenarului Karate Shito Ryu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*