July 31, 2021

ISU Basarab I Dâmbovița! Echipajele SMURD, intervenții în peste 170 de cazuri medicale

În săptămâna 04 – 10 iunie 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 10 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 1 incendiu de vegetaţie, 7 acţiuni pentru asigurare zonă, 6 acţiuni pentru asistenţă persoane, 1 misiune pirotehnică şi 6 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocare uşă, degajare copac, degajare elementede contrucție şi salvare animale).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 174 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*