September 23, 2021

Deputatul PSD, Claudia Gilia, despre Festivalul Cununa Petrolului:”Talent, muzică, emoție, tradiție!”

Când spui talent, muzică, emoție, tradiție, spui și Festivalul “CUNUNA PETROLULUI”.
Când te gândești la Oraşul Moreni – te gândești și la sutele de tineri care au demonstrat că prin muncă și talent pot construi o carieră muzicală de excepție.
Am participat la toate edițiile Festivalului “CUNUNA PETROLULUI” de la Moreni și am văzut cât de frumos poate evolua un astfel de concurs. Am apreciat faptul că au fost descoperite foarte multe noi talente, au fost promovate și susținute câteva generații de artiști în devenire.
Acest festival, pentru foarte mulți tineri, a fost prima lor competiție. De aici au învățat foarte mult și au acumulat experiență și încrederea că pot avea o carieră în muzică.
În această epocă a digitalului, a delăsării și lucrurilor simple, acest festival a devenit un pilon în educația tinerilor artiști, a promovării tradiției, a culturii autohtone și a muzicii de bună calitate care nu poate fi obținută decât prin muncă și competiție, o competiție deloc simplă sau ușoară!
Sper ca în fiecare an să descoperim noi și noi talente și să ne putem bucura de creațiile inedite propuse în cadrul tuturor secțiunilor de concurs.
Festivalul se bucura si anul acesta de un juriu de exceptie: Titus Andrei, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu, Laurentiu Cazan.
Un gând de apreciere, respect și considerație, pentru doamna profesor Daniela Călineț, sufletul Festivalului” CUNUNA PETROLULUI”, omul care a descoperit numeroase talente și care le insuflă permanent copiilor dragostea pentru muzică.
Succes tuturor concurenților!

Claudia Gilia – vicepreședinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*