August 4, 2021

Dinamo îl vrea! Chindia se desparte de Martac?! Florin Bratu insistă pentru un fundaș din Liga 2

Fundaşul de 26 de ani de la Chindia Târgovişte, Marius Martac este jucătorul care îi va rezolva marea problemă a lui Bratu. Staff-ul tehnic al „câinilor” e convins că apărătorul poate fi o soluţie pentru flancul drept al echipei.

Lotul lui Dinamo s-a reunit, joi, la baza sportivă de la Săftica în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2018-2019, La prima şedinţă de pregătire condusă de antrenorul Florin Bratu au fost prezenţi 22 de jucători, printre care şi noile achiziţii Axente, Sorescu şi Popovici.

Marius Martac a jucat ultima dată pentru Chindia Târgovişte este pe placul lui Florin Bratu, iar acesta ar putea să înlocuiască postul lăsat liber de Romera şi Constantin Nica.

„Este adevărat că dinamoviștii s-au interesat de el, m-au întrebat despre situația jucătorului, dar nu e nimic concret. Nu e nimic secret, dacă va fi ceva concret, cu siguranță se va afla”, a confirmat președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Martac a mai evoluat în cariera sa la Corona Brașov și Universitatea Cluj înainte de a semna cu Chindia, unde joacă din 2015.

37 de meciuri în toate competițiile a adunat Martac la Chindia însezonul recent încheiat, marcând două goluri și oferind 5 pase decisive.
200.000 € este cota lui Marius Martac pe transfermarkt.de.
Sursa -www.doa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*