August 4, 2021

Echipajele SMURD, intervenții în peste 120 de cazuri medicale

În săptămâna 18 – 24 iunie 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 2 incendii de vegetaţie, 8 acţiuni pentru asigurare zonă, 9 acţiuni pentru asistenţă persoane, 2 acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (2 salvare animale, 1 degajare copaci şi 1 căutare persoană înecată).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 129 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*