July 31, 2021

Exclusiv! (Nouă) zonă de investiții! 11 hectare de teren, transferate de la MAN la Primăria Târgoviște

Apare o nouă zonă de investiții, extrem de atractivă pentru potențialii investitori, în condițiile în care ARCTIC a dat primul semnal de investiții majore, a fost anunțat câștigătorul licitației pentru lărgirea pe 4 benzi a DN7 Bâldana – Titu, iar un raport al experților BERD apreciază că județul Dâmbovița și municipiul Târgoviște au cel mai mare potențial de creștere economică.

Mai mult decât atât, administrația locală târgovișteană a reușit să acceseze fonduri europene, astfel încât se clasează pe locul 2 la valoarea fondurilor europene accesate pe cap de locuitor.

Primăria Târgoviște dă o nouă lovitură după o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Apărării Naționale! 11 hectare de teren vor fi transferate la administrația publică târgovișteană.

“În viitorul apropiat, Ministerul Apărării Naționale va transmite către administrația târgovișteană 11 hectare de teren, situate în incinta fostei unități militare de pe strada IE Florescu, dintr-un total de 19 hectare. Noi urmează să facem un Plan Urbanistic Zonal și vom vedea ce investiții se vor putea realiza în acea zonă. În schimbul celor 11 hectare, noi ne-am angajat că vom oferi un spațiu pentru mutarea Policlinicii Militare“, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul Municipiului Târgoviște, la emisiunea Riposta, de la Columna TV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*