August 4, 2021

ISU Basarab I Dâmbovița! Echipajele SMURD, intervenții în peste 100 de cazuri medicale

În săptămâna 09 – 15 iulie 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 2 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 10 acţiuni pentru asigurare zonă, 6 acţiuni pentru asistenţă persoane, 23 acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei (în oraş Răcari, com.Cojasca, com.Ulmi, com.Cobia, com.Dragodana, com.Cornăţelu, com.Cândeşti, com.Corneşti, com.Butimanu, com.I.L.caragiale, com.Dragomireşti, com.Comişani, com.Conţeşti şi mun.Târgovişte) şi 2 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (1 salvare animal şi 1 deblocare uşă).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 106 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*