July 31, 2021

Lasă CSM pentru CTN! Ciprian Prisăcaru, noul director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște

Președintele CSM Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, a câștigat en fanfare concursul organizat, în perioada 9 – 11 iulie, pentru funcția de director (administrator general) al Direcției Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Inițial au fost depuse 2 dosare de candidatură, însă actualul director, Eugen Pătrașcu, și-a retras dosarul din motive necunoscute.

În vârstă de 36 de ani, Ciprian Prisăcaru are, de altfel, un CV impresionant, născut, crescut și școlit la Târgoviște : a fost profesor / antrenor la CSS Târgoviște, membru fondator al Clubului Sportiv Kinder Târgoviște (i-a avut elevi, printre alții, pe Laurențiu Corbu – Dinamo București, și Mihai Balașa – FCSB), director în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, director al Clubului Sportiv Târgoviște, inspector școlar de specialitate educație fizică la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, viceprimar și primar interimar al Municipiului Târgoviște și președinte CSM Târgoviște.

Se cuvine menționat și faptul că o mare parte din proiectul Complexului Turistic de Natație Târgoviște a fost implementat efectiv în perioada în care Ciprian Prisăcaru făcea parte din Executivul Municipiului Târgoviște.

Punctajul obținut la concurs – 93,165, iar mandatul în funcție începe de luni, 23 iulie.

Felicitări și succes în continuare !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*