August 4, 2021

Lupte Libere! Georgiana Filip, din nou, campioană națională, Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu – vicecampioane naționale

Și anul acesta, Târgoviștea se află pe podiumul luptelor libere feminine, după desfășurarea Campionatului Național, la Reșița, la finalul competiției, CS Târgoviște cucerind un titlu național (medalia de aur) prin Georgiana Narcisa Filip (pentru a 14-a oară, la categoria 65kg.) și 2 titluri de vicecampioane, prin Maria Cioclea (medalia de argint – categoaria 50 kg,) și Diana Vlășceanu (medalia de argint – categoria 76 kg.), toate sportivele fiind antrenate de reputatul tehnician, prof. Cornel Cornea.

Georgiana Narcisa Filip, născută la Târgoviște la data de 13 septembrie 1985, este absolventă a Liceului IH Rădulescu Târgoviște și a Universității Valahia Târgoviște, promoția 2004 – 2008. Este profesor titular la CSS Târgoviște din anul 2008, cu gradul didactic 2 și practică luptele libere din anul 2000. Ex – componență a lotului național și olimpic ale României, în perioada 2003 – 2015, Georgiană Narcisa Filip este multiplă campioană națională, cu 14 titluri la seniori, medaliată cu argint la Campionatul European din Germania, la Dortmund, în anul 2011. În 2017, Georgiană Narcisa Filip a făcut parte din delegația României la Cupa Europeană pe Națiuni din Rusia, unde a cucerit medalia de argint cu echipa națională.

“Maria Cioclea a pierdut un singur meci, în fața numărului 1 mondial, Alina Vuc, de la CSA Steaua București, iar Diana Vlășceanu este o copilă care, până acum 2-3 ani, nu spunea nimic și iată că a devenit vicecampioană națională la seniori la categoria 76 kg, pierzând doar un meci,în fața Cătălinei Axinte, de la CSM Dunărea Galați“, ne-a mărturisit prof. Cornel Cornea.

După clasamentul pe medalii, CS Târgoviște s-a clasat pe locul 3, după CSM Sf. Gheorghe și CSA Steaua București.

Felicitări și baftă în continuare!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*