July 31, 2021

Poliția Dâmbovița! Polițiștii de la Prevenire și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, alături de cei mici

Structura de prevenire a criminalității, reprezentanții Bibliotecii Județene “I.H Rădulescu” și cei de la Muzeul Poliției Române au organizat o activitate informativ-preventivă în cadrul campaniei “Vacanță în siguranță”.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Organizației Salvați Copiii, Asociației Provita Târgoviște 2003 și Hera Kids Afterschool.

Astfel, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale le-au prezentat copiilor echipamentul şi autospeciala din dotare.

Pentru antrenarea atmosferei, luptătorii au efectuat exerciţii demonstrative ce au cuprins tactici şi metode de intervenţie.

De asemenea, alături de copii a fost şi câinele polițist Nero, care, împreună cu instructorul său, i-au surprins pe cei mici cu abilitățile sale.

Poliţiştii de la prevenire au subliniat importanţa educaţiei în formarea tinerilor şi dezvoltarea personală a acestora, atrăgând atenţia asupra modalităţilor de petrecere a timpului liber.

Totodată, cei mici au fost informați despre consecinţele comiterii unor fapte antisociale, precum şi cu privire la dispoziţiile legale ce se aplică în situaţia comiterii unor astfel de fapte de către minori.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*