August 4, 2021

Stagiu de pregătire perfect pentru Chindia Târgoviște! 2-0 (și) cu CS Balotești

Chindia Târgoviște a încheiat cantonamentul de la Mogoșoaia printr-un amical susținut împotriva echipei CS Balotești. Elevii lui Viorel Moldovan s-au impus cu scorul de 2-0, la finalul unei partide foarte bune pentru Chindia Târgoviște.

Chindia a început meciul în formula: Aioani, Martac, C. Dinu, Vătavu, Dumitrașcu, Neguț, L. Mihai, Tilică, Manea, Cherchez, Florea. Scorul a fost deschis în minutul 23 de Liviu Mihai, în urma unei lovituri de la 11 metri obținută de Cristi Cherchez. Astfel, la pauză, băieții noștri conduceau cu 1-0. În partea a doua, tot Chindia a fost mai periculoasă și chiar a reușit să înscrie pentru 2-0 prin Daniel Florea, atacantul venit iarna trecută de la UTA Arad, care a decis să mai rămână lângă Turnul Chindia cel puțin încă un sezon.

Prin această partidă, formația noastră încheie cantonamentul centralizat de la Mogoșoaia, fotbaliștii noștri urmând să revină la Târgoviște pentru a continua pregătirile. Chindia a arătat o formă foarte bună în aceste zile de cantonament și a avut, de asemenea, rezultate notabile în partidele de verificare.

sursa: afcchindiatargoviste.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*