August 4, 2021

Respect Maxim! Târgovișteanca Sorana Cârstea, donație de 75.000 euro pentru Spitalul Județean

Gest superb al târgoviștencei Sorana Carstea! Prin intermediul Fundației Salvați Copiii, super jucătoarea de tenis de câmp a donat Secției de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște un incubator pentru salvarea nou născuților în valoare de 75.000 de euro.

La eveniment au participat Sorana Carstea, Ștefania Mircea – managerul Fundației Salvați Copiii, Claudiu Dumitrescu – managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, dr. Roxana Aldea – șeful Secției de Neonatologie, Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, deputatul Carmen Holban – membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților și Vicepreședinte PSD Dâmbovița, Doina Boboaca – consilier local municipal PSD Târgoviște.

”Târgovișteanca Sorana Carstea, a donat Secției de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgentă Târgoviște un incubator performant, în valoare de 75.000 euro, incubator care este vital pentru salvarea nou-născuților.
Felicitări pentru gestul deosebit #SoranaCarstea”, a mărturisit Luciana Cristea – Vicepreședinele Consiliului Județean Dâmbovița.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*