September 23, 2021

Compania Facebook angajează români care să se ocupe de monitorizarea postărilor și să rezolve potențiale probleme de securitate ale conturilor

Compania Facebook anunță că face angajări din rândul românilor pentru a putea face mai bine față potențialelor abuzuri și pentru a rezolva problemele de securitate ale conturilor utilizaorilor, toți cei acceptați urmând să lucreze în Dublin, notează Adevărul.
“Angajăm Market Specialists pentru piaţa din România, iar din această poziţie vei deveni o voce a comunitaţii şi vei găsi soluţii cu impact în lumea reală. Vei face parte din echipa noastră de Market Operations, care este în continuă creştere şi care se asigură că platfomele noastre sunt sigure pentru utilizatorii noştri”.Specialiştii IT vor avea un rol cheie în păstrarea securităţii platformei online, urmând să identifice potenţialele abuzuri şi să rezolve probleme de securitate ale conturilor utilizatorilor.

Pot aplica la acest job absolvenţii de facultate sau de master, de preferat cu studii în domeniul matematicii sau ştiinţelor, care au o experienţă relevantă de cel puţin doi ani. De asemenea, cunoştinţele de Excel şi SQL reprezină un avantaj.

Candidaţii trebuie să aibă abilităţi de gândire strategică şi analitică, să se exprime fluent în engleză şi română, atât scris cât şi vorbit, şi să fie conectaţi la comunitatea din România, să-i cunoască cultura şi obiceiurile.

Aflat în Parlamentul European pentru a fi audiat de europarlamentari cu privire la modul în care Facebook respectă confidențialitatea datelor utilizatorilor, CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg a anunțat că va angaja 10.000 de europeni pentru a monitoriza postările.

“Suntem foarte atașați de Europa. (…) Până la sfârșitul anului vom angaja 10.000 de europeni”, spunea CEO-ul Facebook.

sursa caleaeuropeana.ro
foto facebook.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*