September 23, 2021

Fonduri pentru Campusul UVT! Deputatul PSD, Claudia Gilia: “Rectificarea pozitivă aduce bani în județul nostru!”

Rectificarea pozitivă aduce bani în județul nostru!

Guvernul PSD-ALDE a promis că EDUCAȚIA va fi o prioritate pentru România și demonstrează, zi de zi, că s-a ținut de cuvânt. Faptele vorbesc de la sine.

Odată cu rectificarea bugetară din această lună se vor aloca mai multe fonduri pentru bursele elevilor și ale studenților și vor fi făcute noi investiții în școli.

De data aceasta, sunt și trei universități din țară care vor primi sume consistente pentru dezvoltarea infrastructurii academice.

Printre acestea se numără și Universitatea Valahia din Târgoviște. Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Umaniste vor primi finanțarea pentru finalizarea lucrărilor la corpul C.

Campusul universității este singurul construit de la zero în ultimele două decenii.

În ultimii ani, prin alocarile financiare date de Guvernele PSD, au crescut investițiile în cămine, cantine, club, baze sportive și au făcut din UVT un adevărat exemplu de ”bune practici” pentru alte comunități academice din țară.

Comunitatea academică din Târgoviște știe că investițiile făcute în universitatea noastră vor da roade. În universitatea noastră studenții au fost puși pe primul loc. Astfel, avem studenți premiați la competiții naționale și internaționale care beneficiază de numeroase parteneriate internaționale și proiecte de cercetare cu rezultate certificate. Universitatea s-a dezvoltat în ultimii 26 de ani și a demonstrat că este una dinamică și cu un foarte mare potențial de creștere.

Toate investițiile făcute în universitate sunt în avantajul studenților, cadrelor didactice și al dezvoltării comunității locale. Odată cu dezvoltarea centrului nostru universitar, toate ramurile economiei vor avea de câștigat.

Ii adresez multumiri publice doamnei Prim ministru Viorica Dancila pentru sustinerea permanenta a proiectelor de dezvoltare ale judetului nostru, dar si vicepresedintelui Senatului Romaniei, domnul Adrian Tutuianu pentru efortul constant de sustinere a demersurilor care privesc investitiile in Universitatea Valahia din Targoviste.

deputat Claudia Gilia – vicepreședinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*