August 4, 2021

Veste bună pentru târgovișteni! Încep lucrările de reabilitare a Cinematografului Independența

După o perioadă destul de îndelungată în care au fost puse la punct detaliile proiectului, târgoviștenii primesc o veste într-adevăr bună în legătură cu obiectivul de investiție “MODERNIZARE ȘI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENŢA, MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE”.

În calitate de autoritate contractantă, Compania Națională de Investiții- “CNI” SA a demarat procedura de atribuire în vederea achiziționării lucrărilor de execuție în baza documentației tehnice depuse de Primăria Târgoviște.

”Cu alte cuvinte, lucrările efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normală a unei asemenea proceduri de atribuire, fie în toamna acestui an, fie, cel mai târziu, la începutul anului viitor.

Prin aprobarea acestei investiții se rezolvă o problemă importantă a municipiului Târgoviște în condițiile în care, actuala clădire a cinematografului, situată chiar în centrul orașului, se afla într-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizată de foarte mulți ani.

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 2.000.000 euro.”, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*