August 4, 2021

ISU Basarab I Dâmbovița! Echipajele SMURD, intervenții în peste 140 de cazuri medicale

În săptămâna 06 – 12 august 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 1 incendiu de vegetaţie, 11 acţiuni pentru asigurare zonă, 4 acţiuni pentru asistenţă persoane, 1 misiune pirotehnică şi 1 acţiune la alte situaţii de urgenţă (scoaterea unei persoane căzută într-un lac din com.Şotânga).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 148 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*