July 31, 2021

Peste 20.000 de cutii cu lapte, distribuite de Crucea Roșie Dâmbovița persoanelor vulnerabile din județ

Crucea Roșie Română – Filiala Dâmbovița a donat un număr de 20.880 de cutii cu lapte UHT în valoare totală de 42177,6 lei persoanelor vulnerabile din județ, prin intermediul unui număr de 26 entități printre care enumerăm : unități medico-sociale, D.G.A.S.P.C. Dâmbovița, Direcția de Asistență Socială Târgoviște, Arhiepiscopia Târgoviștei, Spitalul de Urgență Târgoviște, fundațiile Carabella Internațional, ProVita, Asociația DREPT precum și unui număr de 17 comunități locale din județul Dâmbovița.

Produsele lactate reprezintă o sponsorizare din partea firmei SC SIMULTAN SRL și vor ajunge, începând de azi, pe mesele familiilor nevoiașe, a persoanelor afectate de inundații, a copiilor defavorizați, precum și a persoanelor internate în centre medico-sociale și spitale din Dâmbovița. Sponsorizarea a fost realizată cu sprijinul Filialei de Cruce Roșie Timiș, iar transportul a fost asigurat de firma S.C. BENETON S.A. Pucioasa.

În numele tuturor beneficiarilor, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița mulțumește pe această cale Crucii Roșii Timiș, firmelor SC SIMULTAN SRL, S.C. BENETON Pucioasa și nu în ultimul rând voluntarilor de la nivelul Filialei și subfilialelor de Cruce Roșie Dâmbovița ce ne-au sprijint în organizarea acestei acțiuni umanitare.

Intenționăm, cu sprijinul partenerilor menționați ca în următoarele două săptămâni să mai organizăm un nou transport de acest tip.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*