August 4, 2021

Cristi Cherchez & Co, 2×2! Chindia Târgoviște – Universitatea Cluj 2-1

Start lansat pentru Chindia Târgoviște în noul sezon competițional! După 2 etape, trupa lui Viorel Moldovan a obținut tot atâtea victorii, 1-0 la ACSU Poli Timișoara și 2-1 cu Universitatea Cluj, pe stadionul Eugen Popescu, în prezența a aproape 4000 de spectatori.

Cu “șepcile roșii”, târgoviștenii au rezolvat meciul până la pauză, urmare a reușitelor lui Cristi Cherchez, din penalty, în minutul 19, pe care tot el l-a obținut, și în minutul 41, după o lovitură de cap a lui Liviu Mihai dintr-o lovitură liberă executată perfect de către același Cristi Cherchez.

La reluare, clujenii au reușit să reducă din diferența tot din penalty, prin fostul internațional Florescu în minutul 68.

Căpitanul Chindiei, Cristian Cherchez, este golgheter-ul echipei, cu 2 reușite și co-autor la golul 2 al dâmbovițenilor în disputa cu Universitatea Cluj.

Felicitări, Chindia! Ține-o tot așa!

PS : Surprinzător, pe echipamentul de joc al Chindiei Târgoviște nu figurează, cum era și firesc, nici în noul sezon competițional, numele principalilor finanțatori ai echipei – Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, instituțiile care asigură bugetul grupării de sub Turn. De altfel, la finalul sezonului trecut primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, și-a exprimat nemulțumirea pe marginea acestui subiect, problema care nu a fost reglată nici până în ziua de azi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*