September 23, 2021

Cherchez & Co, la primul semieșec! Chindia Târgoviște – FC Argeș 1-1

Chindia Târgoviște și-a întrerupt seria de victorii, în urma duelului susținut împotriva celor de la FC Argeș, terminat la egalitate, scor 1-1. Piteștenii au venit hotărâți să ia puncte pe Eugen Popescu, iar mai mult decât printr-un joc spectaculos, aceștia s-au remarcat prin agresivitate și fault-uri puternice.Tensiunea dintre cele două formații a atins cote maxime, atât în teren, cât și în tribune.

În privința ocaziilor, în prima repriză, cele două echipe s-au tachinat reciproc, niciuna nereușind să înscrie. Primul gol al meciului a venit de la “Cristiano” Cherchez, golgheterul Chindiei. În minutul 50, în urma unei greșeli a adversarilor, mingea a ajuns la Liviu Mihai care a așezat-o perfect în partea stângă pentru Cherchez. Acesta trage cu latul din 13 metri și reușește să înscrie al patrulea gol, în tot atâtea meciuri disputate.

FC Argeș a înscris 20 de minute mai târziu, în urma unei erori majore în defensiva noastră. Buhăescu a primit o pasă venită de la mijlocul terenului, a reușit să treacă de Vătavu și Gîsă, a șutat pe lângă Aioani, după care a împins mingea în poartă, de lângă Vătavu. Chindia a continuat să caute golul al doilea, însă fără succes. Argeșenii s-au ținut bine pe poziții în defensivă, au faultat, au uitat de fiar-play și au reușit să scoată o remiză.

Spunem că au uitat de fair-play pentru că Înainte de final, fanii prezenți pe stadionul Eugen Popescu au luat parte la o fază șocantă, petrecută în minutul 83 al meciului. După ce Neguț a preluat o minge și a reușit să avanseze pe flancul drept, atacantul nostru a fost deposedat chiar de tehnicianul Emil Săndoi. Acesta efectiv i-a pus piedică lui Neguț și a respins mingea, oprind o acțiune care putea fi extrem de periculoasă. În cele din urmă, arbitrul s-a hotărât să-l trimită pe Săndoi în tribune. Meciul s-a mai prelungit 5 minute, însă rezultatul a rămas neschimbat.

Chindia nu și-a pierdut poziția din clasament, fiind în continuare lider, cu 10 puncte în 4 etape. Etapa viitoare băieții noștri se vor confrunta într-un alt derby al etapei, împotriva celor de la Petrolul Ploiești.

Sursa – afcchindiatargoviste.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*