August 4, 2021

ISU Basarab I Dâmbovița! Echipajele SMURD, intervenții în peste 100 de cazuri medicale

În săptămâna 20 – 26 august 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 7 incendii de vegetaţie, 13 acţiuni pentru asigurare zonă, 3 acţiuni pentru asistenţă persoane, 1 acţiune pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (1 – salvare animal și 2 – deblocare de uşă).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 113 cazuri medicale.

Personalul din cadrul gărzilor de intervenție au desfășurat 34 de acțiuni de recunoaștere în teren, pentru identificarea și evaluarea căilor de acces în localitățile din raioanele de intervenție ale subunităților. De asemenea, au fost desfășurate 4 exerciții pentru antrenamentul forţelor de intervenţie, 3 la diverși operatori economici și un exercițiu complex de intervenție și cooperare, în zona montană a județului Dâmbovița.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*