September 23, 2021

Primarul Târgoviștei, despre Zilele Cetății 2018: “Va fi o ediție de excepție, în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri !”

Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Local Muncipal, Teatrul Municipal Tony Bulandra, Centrul Județean de Cultură Dâmboviță și Consiliul Județean Dâmbovița și-au unit forțele pentru organizarea unei ediții de excepție a Zilelor Cetății, o sărbătoare a târgoviștenilor pentru târgovișteni și u numai, devenită tradițională. 3 zile de sărbătoare, 7-9 septembrie, cu manifestări multiple, pentru toate categoriile de vârstă, de la competiții sportive până la acțiuni culturale și concerte de referință, cu accent pe marcarea sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

“Va fi o ediție de excepție, în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, cu ample manifestări care să celebreze acest eveniment. Locațiile vor fi Parcul Chindia, Complexul Turistic de Natație și Piața Revoluției, iar Consiliul Județean Dâmbovița va avea un program complementar, în Parcul Mitropoliei. Vor fi evenimente frumoase, evenimente deosebite pentru copii și sunt foarte multe evenimente ce țin de aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. Așadar, vor fi 3 zile de sărbătoare, atât pentru târgovișteni și dâmbovițeni, cât și pentru turiștii care vor fi prezenți și pe care îi invitam să participe la aceste evenimente deosebite“, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

La reuniunea organizatorilor acestui evenient cu jurnaliștii locali au participat, alături de primarul Târgoviștei, viceprimarul Monica Ilie, Ionuț Savoiu – administratorul public al județului Dâmbovița, Mihai Constantin Rănin – directorul Teatrului Municipal Tony Bulandra Târgoviște, Ionuț Lăscaie – directorul Centrului Județean de Cultură Dâmboviță, și Cosmin Bozieru – șeful de Cabinet al primarului Târgoviștei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*