September 19, 2021

Respect și recunoștință pentru Eroii Neamului! 16 Veterani de Război, Cetățeni de Onoare ai Târgoviștei

În anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Primăria Municipiului Târgoviște nu i-a uitat pe Eroii Neamului Românesc, 16 Veterani de Război urmând să primească titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgoviște în cadrul ședinței solemne a Consiliului Local Municipal Târgoviște organizată de Zilele Cetății.

O inițiativă salutară a Executivului, în semn de recunoștință și respect față de cei care n-au ezitat să apere cu arma în mână independență și suveranitatea teritorială a României.

“Vom acorda titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgoviște tuturor Veteranilor de Război din Târgoviște, sunt 16, din cel de-al 2-lea Război Mondial, care au luptat, cu riscul supremului sacrificiu, să-și apere Țara și Neamul Românesc.

De asemenea, în cadrul ședinței solemne a Consiliului Local Municipal, vom semna Proclamația de Unire de la Târgoviște, un act simbolic care marchează sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, eveniment festiv la care vor fi prezenți reprezentanți ai administrațiilor publice locale care și-au adus contribuția, acum 100 de ani, la realizarea Marii Uniri. Vom avea oaspeți din Alba Iulia, Blaj, Suceava, Constanța, Oituz ș.a.m.d.”, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*