September 23, 2021

Tenis de Câmp – CS Târgoviște! Radu Papoe a câștigat Trofeul Victor Hănescu, la Curtea de Argeș

Cezar Papoe este noul câștigător al Trofeului “Victor Hănescu”. Tenismenul clubului CS Târgoviște s-a clasat pe primul loc după ce a fost de neoprit pe întreaga durată a concursului la categoria Under 12.

Papoe a intrat posesia trofeului pus în joc după ce l-a învins în finală pe Traian Petrică (AS Tenis Club București), cu 6-2, 6-1. Interesant a fost faptul că fiecare joc pe care l-a disputat la turneul de la Curtea de Argeș Papoe l-a adjudecat după două seturi jucate. În tururile doi și trei, inimosul tenismen i-a depășit pe Andrei Catanea (ACS Tenis Club) și David Ioan Morega (AS CS AS Club Politehnica), cu 6-0, 6-1 și respectiv 6-2, 6-1.

De asemenea, Papoe a trecut în sferturi și semifinale de Sergiu Urzică (CSM Moinești) și de Yannick Alexandrescu (Asociația Tenis Club), cu 6-1, 6-1, și respectiv 7-6 (5), 6-3. Cezar Papoe este catalogat de coordonatorul secției de tenis a Clubului Sportiv Tâgoviște ca fiind unul dintre tenismenii de viitor ai orașului Târgoviște. “Cezar a demonstrat încă o dată că este o speranță a tenisului târgoviștean. Îl felicit după câștigarea turneului de la Curtea de Argeș și sper să aibă parte de cele mai bune rezultate și la următoarele concursuri la care va lua parte”, a transmis Sorin Erlic.

Sursa – cstargoviste.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*