September 19, 2021

Exclusiv! Primarul Târgoviștei, nemulțumit de ritmul lucrărilor la Șoseaua de Centură: “N-am mai întâlnit un constructor atât de iresponsabil!”

Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, și-a exprimat nemulțumirea în ceea ce privește ritmul în care se execută lucrările la mega-proiectul reabilitării și modernizării șoselei de centură a Târgoviștei, subliniind că, începând cu data de 1 decembrie, constructorul va suporta penalități în valoare de 63.000 de lei în fiecare zi !!!

“Sigur că nu sunt mulțumit de ritmul lucrărilor ! Se va termina Bulevardul Eroilor, podul de la Valea Voievozilor va fi dat în folosință, dar nu cred că va fi terminat podul de pe Petru Cercel. Eu n-am mai întâlnit un constructor atât de iresponsabil ! În fiecare zi am discuții destul de contondențe cu reprezentanții firmei care execută lucrările și, cât de cât, am izbutit să urnim lucrurile. Dar atrag atenția că, începând cu data de 1 decembrie, constructorul va fi nevoit să suporte penalități în valoare de 63. 000 de lei în fiecare zi. Ar fi ușor pentru mine să reziliez contractul acum, dar lucrările ar urma să fie sistate, ar urma să reluăm procedurile de licitație și s-ar pierde foarte mult timp. Chiar și în aceste condiții, îi asigur pe târgovișteni că acest proiect, la care țin foarte mult, va fi dus la bun sfârșit. Până la urmă, tot îl vom face, pentru că au mai existat dificultăți majore și cu alte proiecte, pe care am reușit, totuși, să le finalizăm”, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, în cadrul emisiunii Riposta!, la Columna TV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*