September 23, 2021

ISU Basarab I Dâmbovița! Echipajele SMURD, intervenții în peste 100 de cazuri medicale

În săptămâna 27 august – 02 septembrie 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 43 de evenimente: 1 incendiu la gospodăriile populaţiei (locuinţă), 13 incendii de vegetaţie, 15 acţiuni pentru asigurare zonă, 2 acțiuni pentru descarcerare, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane, 1 asanare a terenului de muniție rămasă neexplodată, 1 explozie a unei butelii GPL neurmată de incendiu şi 5 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (salvare animale, deblocare de uşă).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 117 cazuri medicale.

Personalul din cadrul gărzilor de intervenție au desfășurat 9 de acțiuni de recunoaștere în teren, pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție. De asemenea, au fost desfășurate 3 exerciții pentru antrenamentul forţelor de intervenţie, la diverși operatori economici.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*