April 21, 2019

Exclusiv! Liderul PES Dâmbovița, Ciprian Amuza, După Demisia Ministrului Victor Negrescu: “Este Un Om De Onoare!”

Președintele PES activists România, Victor Negrescu, vicepreședinte PSD, a demisionat din funcția de Ministru al Afacerilor Europene, imediat după ședința de guvern de vineri și cu mai puțin de 2 luni înainte de preluarea, de către România, a președinției Consiliului Uniunii Europene. Potrivit unor surse, demisia ar fi survenit după o discuție contondentă cu doi dintre colegii din Cabinetul Dăncilă, miniștri Fondurilor Europene și Finanțelor Publice, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici.

Victor Negrescu a refuzat să argumenteze în spațiul public demisia sa din funcție, opinând că își va justifica gestul în cadrul ședinței conducerii Partidului Social Democrat.

În schimb, Ciprian Amuza – președintele PES activists Dâmbovița și vicepreședinte PSD Dâmbovița, sare în apărarea lui Victor Negrescu, pe care îl consideră un om de onoare.

“Eu îl cunosc foarte bine pe Victor Negrescu și pot să spun că mă consider un privilegiat, motivat de această prietenie care ne leagă. Victor Negrescu este un om de onoare, iar demisia domniei sale este tot un gest de onoare. Este regretabilă, dar nicidecum condamnabilă decizia de a demisiona din funcție și afirm cu toată convingerea că Victor Negrescu este un profesionist desăvârșit, unul dintre cei mai valoroși membri ai Cabinetului Dancilă, și cred că a avut motive întemeiate să facă acest gest. Aici nu este vorba nicidecum de lașitate, ci , mai degrabă, de maximă responsabilitate! Victor Negrescu are întreaga mea susținere și a organizației pe care o conduc. Pe de altă parte, nu pot fi de acord cu reacția Rovanei Plumb și a lui Eugen Teodorovici pe marginea demisiei lui Victor Negrescu, reacție absolut condamnabilă și reprobabilă, în condițiile în care cei doi colegi ar fi trebuit să analizeze întâi cauzele acestei demisii și după aceea să-și exprime opinia“, ne-a mărturisit Ciprian Amuza – președintele PES activists Dâmbovița, vicepreședinte PSD Dâmbovița și Ambasador Pactul pentru Tineri în România.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*