May 26, 2019

Poliția Dâmbovița! Mesagerii lui Moș Crăciun, la Școala Gimnazială Mihai Viteazul Târgoviște

Structura de prevenire a criminalității și studenții voluntari de la Universitatea Valahia, mesagerii lui Moș Nicolae, au fost prezenți la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” din Târgoviște.

Polițiștii și partenerii lor le-au împărțit daruri elevilor care i-au răsplătit cu cântece de iarnă și colinde.

Emoțiile au fost deopotrivă pentru cei mici și pentru cei mari, iar cuvintele zilei au fost așteptare, colinde, bucurie, cântec, joc, daruri, vis împlinit, inimi de copii, frumusețe, sărbătoare, emoție, vis de iarnă.

Prin activități distractive, specifice vârstei, și prin discuții libere, polițiștii le-au reamintit cât de importantă este adoptarea unui comportament sănătos și responsabil, respectarea normelor de conviețuire socială și a regulilor de circulație.

Activitatea a fost organizată de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, prin grija agentului șef principal de poliție Bucuroiu Victor, în parteneriat cu Filiala Dâmbovița a Organizației ”Salvați Copiii” din România, coordonată de doamna Daniela Zoe,  Facultatea de Drept și Științe Administrative, reprezentată de doamna Constanța Mătușeșcu și studenții voluntari și cu sprijinul doamnei Bobeș Luminița de la Școala Gimnazială  ”Mihai Viteazul” din Târgoviște.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*