June 24, 2019

Senatorul independent Adrian Țuțuianu răspunde atacurilor: “Îi doare când le arăți oglinda!”

Se pare că lucrurile pe care le-am spus recent, analizele pe care le-am dezvoltat public referitor la abandonul interesului față de județ din partea camarilei PSD Dâmbovița (cele două personaje toxice – Plumb și Oprea) au lovit în plin.

Din păcate, nefiind capabili să poarte o dezbatere decentă, argumentată, au apelat (din nou) la cele mai murdare atacuri în direcția mea. Așa se face că infractori dovediți, analfabeți dovediți, șantajiști dovediți (transformați în consilieri de imagine și purtători de cuvânt la PSD Dâmbovița) au început să răspândească tot felul de aberații despre mine, despre familia mea.

Prima concluzie: i-a durut rău ce am spus. Și nu e decât anunțul a ce va urma.

A doua: în jurul actualei conduceri a PSD Dâmbovița a început să pută. E mirosul acela insuportabil pe care îl transpiră lașii care apelează la indivizi fără scrupule, fără să se gândească la consecințe.

A treia: sunt mulți colegi din PSD Dâmbovița (parlamentari, primari, membri simpli) care au fost terfeliți dimpreună cu familiile lor de cei care, astăzi, fac punctajul de comunicare la partid, lângă Rovana Plumb și Alexandru Oprea. I-aș întreba ce sentiment au acum? Nu sunt revoltați? Nu sunt furioși? Sau mirosul a devenit suportabil?

În rest, sunt bine, sănătos, optimist și abia aștept să mă lupt cu toți impostorii.

Adrian Țuțuianu – senator independent de Dâmbovița

Foto: adevarul.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*