July 9, 2020

Adio, poluare ?! Ordin de la Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, la Târgoviște: Control necruțător la COS – Mechel

Creșterea gradului de poluare din zona COS – Mechel Târgoviște nu a rămas fără urmări! Ministrul Mediului – Vicepremierul Grațiela Gavrilescu, aflat la Târgoviște, la invitația președintelui ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a declarat că a dat dispoziție Gărzii Județene de Mediu să efectueze un control la Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște și să i se prezinte măsurile adoptate.

Tocmai pentru că poluarea de la Combinatul de Oțeluri Speciale a fost “accidentală”, la sfârșitul săptămânii trecute, respectiv duminică, am dat ordin Gărzii Județene de Mediu să meargă să facă control. Astăzi (nr – vineri) am fost special să văd dacă s-a încheiat controlul și să mi se prezinte procesul – verbal de încheiere a controlului, să văd exact penalitățile, ținând cont că Societatea se află în insolvență. Următoarea monitorizare va fi făcută de Garda Națională de Mediu și lucrul acesta vă promit că o să se facă, pentru că eu, ce am promis, am și făcut!“, a precizat Vicepremierul Grațiela Gavrilescu – Ministrul Mediului.

Dar de ce a fost nevoie de o vizită a Ministrului Mediului la Târgoviște pentru ca instituțiile abilitate de control să-și facă treaba?!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*