July 9, 2020

Peste 1000 de locuri de muncă! Aşa va arăta primul MALL de la Târgovişte

În linii mari, așa va arăta noul complex comercial (mall) din Târgoviște, care va fi amplasat pe o parte a locației fostei UM Gară, pe un teren proprietatea Consiliului Județean Dâmbovița.

Nu mai puțin de 6 săli de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Băneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, toate acestea reprezintă numai câteva dintre reperele proiectului.

Noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii, existând nu mai puțin de 80 de magazine înglobate în proiect.

Construcția efectivă a complexului comercial va debuta luna viitoare, acum executându-se lucrările de racordare la rețeaua de energie electrică.

În paralel, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare și continuă execuția drumului de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel.

Tot în zonă, Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finanțare pe fonduri europene) și vor fi realizate locuințe ANL.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgovişte

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*