July 14, 2020

Radio D Reloaded?! Revedere cu emoție după 24 de ani de la prima emisie, la Târgoviște

Revedere cu emoție pentru Radio D – iștii târgovișteni, la 24 de ani de la prima emisie! Foștii componenți ai Radio D Târgoviște și-au dat întâlnire la Complexul Restaurant Boema, unde au asistat (și) la recitalul de excepție al Tarafului de la Clejani. Evenimentul aniversar a reprezentat un ideal prilej pentru Radio D – iștii târgovișteni de a depăna amintiri, dar și pentru a face planuri în vederea unei reluări a activității într-o formulă deja consacrată.

Nu au ratat invitația Ovidiu Burlacu (fondator și director general Radio D), Gabriel Boriga, Florentina Ene Martin, Andra Păun Adiohos, Gabriel Cristache, Gabriel Cioacă, Mihaela Drăgănescu, Geta Căspruf, Petrică Porumb, Amalia Mușetescu, Dan Banu, Ionuț Nica, Bogdan Paul Sălișteanu, Daniel Berliba etc.

Norocoasă, onorată, recunoscătoare că fac parte dintr-o poveste frumoasă, o echipă minunată … Radio D 68.6 Mhz … am crescut lângă acești oameni dragi, am creat împreună amintiri de neuitat și continuăm să o facem și după 24 de ani #4everininimamea Vă mulțumesc!”, a mărturisit Florentina Ene Martin – ex realizator de emisiuni Radio D Târgoviște.

Întotdeauna o onoare să fiu alături de oameni care au scris o filă importantă în istoria mass media din Târgovişte! Radio D a fost un simbol al orașului alături și împreună cu care am crescut, deopotrivă, eu și câteva generații de dâmbovițeni … Vă mulțumesc tuturor și mă înclin o dată în plus!”, a declarat Gabriel Boriga – ex realizator de emisiuni Radio D Târgoviște.

S-a scurs ceva timp de când am încheiat ( cu regrete) frumoasa festivitate a Revederii Radio D . Actorii au fost la înălțime și mai ales, mai numeroși decât anul trecut! Cu regretul ca au fost câțiva dintre “membrii echipajului” care au absentat din vari motive, dar cu speranța ca anul viitor, vom fi și mai mulți,putem spune ca evenimentul a fost absolut fantastic.Cu ceva riduri și kilograme in plus ( nu la toți !) “actorii” , debutanții in eter acum 24 de ani, s au revăzut cu mare plăcere și au avut la dispoziție o seara întreaga pentru a depana amintiri ! M am simțit atât de bine printre acești minunați oameni încât am avut un moment când am crezut , ca suntem tot noi , cei din 1995 , când timid și cu multă precauție făceam radio pentru prima oară la Târgoviște ! Lansarea unei idei de “resuscitare” a fostei activități, intr un nou post de radio( sau de ce nu , un nou Radio D!!!) , a stârnit un subiect de discuție și de păreri . Lucrurile sunt diferite acum in mass media, radiourile au cu totul alta structura și procedura, piața de publicitate a orașului a rămas la fel de săracă și divizata între atâtea ,deja posturi de radio existente, încât foarte multe păreri a celor implicați , au mers spre ideea ca este aproape imposibil. Paradoxal, pe comentarii și aprecieri ale prietenilor Radio D, ce scriau in mediul on line, apărea din ce in ce mai des întrebarea “de ce nu încercați sa l reinfiintati”?Si aici toți cei implicați s au aflat in fata unui mare semn de întrebare!! Oare se mai poate? Oare mai găsim oameni ce și doresc sa ne reasculte? Oare este loc și pentru noi pe aceasta piața media ? Oare ce înseamnă o reînființare a unui”clasic” in comparație cu explozia de radio “on line”? Și încă multe întrebări. Partea cea mai buna a acestei “idei” , rămâne pentru mine, plăcerea și voluntariatul acestor oameni minunați! Mi ar plăcea “sa pot face o minune” și sa redau peste noapte acestor minunați colegi, plăcerea de a emite din nou pentru târgovișteni ! Întrebarea , pentru ei și pentru dumneavoastră care citiți aceste rânduri, este: oare mai este posibil? … așteptăm păreri”, a mărturisit Ovidiu Burlacu – fondator și director general Radio D Târgoviște.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*